Kuka on ATK-Myrrysmies?

Hei!

Kiva, kun poikkesit sivuilleni!

Nimeni on Pietari Heino ja olen ATK-Myrrysmies. Olen 25-vuotias tamperelainen. Olen harrastanut erilaisia tietoteknisiä laitteita useiden vuosien ajan ja myös opintoni liittyvät niihin yliopistolla; opiskelen viidettä vuotta Tampereen teknillisellä yliopistolla tietotekniikan koulutusohjelmassa. Kaikenlaiset tietokoneet ja niihin liittyvät vimpaimet ovat minulle erittäin suuri mielenkiinnonkohde. Vapaa-aikani urheilen paljon, kuuntelen musiikkia ja seuraan kiinnostavia asioita Internetin syövereissä. Suurin intohimoni on Manowar-niminen yhdysvaltalainen heavy metal -bändi, jonka olen nähnyt yli 40 kertaa yhteensä viidessätoista eri maassa. Yritykselläni rahoitan harrastuksiani ja opiskeluani.

Ikuisesti paremman, toimivan ATK:n asialla,

Pietari Heino

[email protected]
0400 244 737