VLC Player julkaistu Chromebookeille

VLC Player on yksi maailman suosituimmista videontoisto- ja mediaohjelmista Windowsille, Linuxille, OS X:lle ja ainakin kolmelle suurimmalle älypuhelinekosysteemille. Nyt VLC:stä on kehitetty versio myös Googlen ChromeOS-käyttöjärjestelmää käyttäville Chromebook-tietokoneille.

VLC:n julkaisu on erinomainen uutinen, sillä Chromebookeille saatavilla olevien sovellusten lukumäärä on verrattain pieni ja vajavainen. VLC:n ominaisuuksiin kuuluu mm. tekstitysten käyttäminen videoita (elokuvat, sarjat yms.) katsellessa ja se tukee seuraavia tiedostomuotoja: MKV, MP4, AVI, MOV, Ogg, FLAC, TS, M2TS, Wv ja AAC. VLC tukee myös monikanavaääntä ja videotiedoston mukana tulevia tekstityksiä. Yksi ongelma ChromeOS-alustalla on ollut kuppaiset videontoistomahdollisuudet.

Olen kirjoittanut Chromebookeista suht kattavan tekstin täällä. VLC Playerin voit ladata täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *