Päivitä Windows heti (pätsitiistai 10/2015)

Windows-käyttöjärjestelmän valmistaja Microsoft on julkaissut taas pätsitiistain päivityksensä lokakuulle 2015. Kaikkien Windows-käyttäjien on syytä päivittää tietokoneensa siis pikimmiten käyttäen Windows Update -työkalua. Päivityksen jälkeen tietokone pitää käynnistää udelleen.

Ohjelmistopäivityksiin ei pidä suhtautua heppoisasti ja jättää niitä tekemättä, vaikka ne usein ovatkin ärsyttäviä. Pahimmassa tapauksessa omat tiedostot ovat vaakalaudalla, jos tietokonetta ei päivitetä.

Pätsitiistai eli korjaustiistai on joka kuukauden toinen tiistai, jolloin Microsoft julkaisee päivityksiä tuotteisiinsa. Asiasta lisää tässä jutussa: Mikä on Patch Tuesday?

Microsoftin päivityslistaus (tekninen).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *